Hospitalisatieverzekering

Kiezen voor een hospitalisatieverzekering van DKV is kiezen voor gemoedsrust.

De beste bescherming genieten en tegelijkertijd ook je financiële risico’s beperken en dit alles binnen je budget, dat is mogelijk!

Particulieren kunnen kiezen uit de volgende hospitalisatieverzekeringen:

  • Terugbetaling van supplementen bij hospitalisatie in éénpersoonskamer (hospitalisatie met overnachting), na aftrek van de persoonlijke bijdrage
  • Terugbetaling van supplementen bij hospitalisatie in éénpersoonskamer (daghospitalisatie), na aftrek van de persoonlijke bijdrage
  • Terugbetaling van hospitalisatiekosten in een tweepersoonskamer
  • Medi-Card® (derdebetalersysteem)
  • Kosten voor/na hospitalisatie
  • Terugbetaling van de kosten buiten hospitalisatie het hele jaar door
  • Zware Ziekten
  • Bijstand in het buitenland
  • Productinformatiedocument (IPID)

Dit betreft reclame in de zin van het Koninklijk Besluit van 25 april 2014 betreffende bepaalde informatieverplichtingen bij de commercialisering van financiële producten bij niet-professionele cliënten.

Voor meer informatie en vooraleer u een van deze producten onderschrijft, gelieve het informatiefiche over het verzekeringsproduct (IPID) in kwestie hierboven te raadplegen.

Waarborgen van DKV

In het geval van gezondheidsproblemen willen wij allemaal kunnen genieten van de beste bescherming. Welk product je ook kiest, DKV garandeert je:

logo decavi nl * DKV Hospi Flexi werd verkozen tot « Beste Verzekering Gezondheidszorgen »  op de 15de editie van de DECAVI Niet-levensverzekeringstrofeeën, georganiseerd door DECAVI en AIMES & Co, die plaatsvonden op Event Lounge op 24 april 2019. Deze awards geven erkenning aan verzekeraars voor de kwaliteit van hun producten of hun innovatie na grondige analyse van de volledige Belgische markt uitgevoerd door een panel van experts. De meest representatieve spelers op de markt werden onder de loep genomen om zo te komen tot een betrouwbare representativiteit (bijna 80% van de markt in termen van premie-incasso werd geanalyseerd). Dit evenement geniet de steun van Assuralia en vertrouwt op gewaardeerde partners binnen de sector, zoals: La Libre Belgique, Comarch, Axis group, Trends et EY. Meer informatie omtrent de selectiecriteria is terug te vinden op www.decavi.be.